Upozornění – Vážený zákazníku, vzhledem k prodlevám, které vznikají na straně našich smluvních dopravců, může dojít ke zpoždění dodání zboží směrem k vám. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

4,9 976 hodnocení
5
934x
4
25x
3
8x
2
1x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
PB Avatar autora Petr Baláč | 20.7.2021
Jsem velice spokojen.
N Avatar autora Nicole | 10.7.2021
Obchod mohu určitě doporučit. Až na malé jedno nedorozumění, kdy nedorazil (nebyl vygenerován) automatický e-mail o expedici a předání zásilky PPL, tudíž jsem nevěděla, že mám zásilku druhý den očekávat, vše v pořádku. Nakupuji pravidelně, vše vždy v pořádku. Doporučuji.
BG Avatar autora blazena gitova | 9.7.2021
Děkuji Vám za odeslanou zásilku k naší spokojenosti. přeji pěkný den Gitová
TG Avatar autora Tomáš Gajdarus | 7.7.2021
Už si tam nic nekoupím. Příště si najdu nějakého místního prodejce, který řeší i servis. Někoho, kam nářadí k opravě lehce dovezu autem. Kupovat křoviňák přes internet byl fakt úlet a stydím se za sebe.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 7.7.2021
Tak to nás mrzí, ale aby to bylo uvedeno na pravou míru. Před rokem jste u nás zakoupil elektrický křovinořez, který byl až do dnešního dne v pořádku. Dnes jste volal k nám na reklamace s tím, že máte problém se strunovou hlavou, ale že nevíte, jestli jste závadu nezpůsobil sám, což se jeví jako logické, když byl stroj rok používán a byl v pořádku. U nás na reklamacích vám byly nabídnuty dvě možné varianty. Jedna byla ta, že stroj budete reklamovat, tedy pošlete ho k nám, kde zajistíme kontrolu a vyjádření autorizovaného servisu. Druhá varianta byla, že si sám vyjasníte, zda chcete stroj reklamovat nebo pouze opravit. To jste totiž v době našeho hovoru nevěděl. Je velmi složité, vám vyhovět, když sám nevíte, co vlastně potřebujete. Každopádně děkujeme za hodnocení
S Avatar autora Stanislav | 6.7.2021
Vse vporadku
I Avatar autora Ivana | 6.7.2021
Spokojena velice!!
VM Avatar autora Vlastimil Marša | 5.7.2021
Naprosto....????
M Avatar autora Miroslav | 4.7.2021
Maximální spokojenost
RZ Avatar autora René Závodný | 30.6.2021
Velmi s pokojen.
MN Avatar autora Miroslav Němec | 30.6.2021
Spokojen
JR Avatar autora Jaroslav Rendla | 30.6.2021
Na jedničku s hvězdičkou.
KS Avatar autora Karel Svoboda | 29.6.2021
Jsem spokojen.
JH Avatar autora Jan Horak | 29.6.2021
Ano.
P Avatar autora Petr K. | 21.6.2021
Jsem spokojen.
J Avatar autora JANA | 16.6.2021
Perfektni a ochotny prodejce - sekacku mi i sestavil!!
LD Avatar autora Ladislav Drajsajtl | 16.6.2021
Naprostá spokojenost, doporučuji
JG Avatar autora Jiří Gerža | 14.6.2021
Spokojenost
RK Avatar autora Robert Kotyza | 11.6.2021
velmi
TS Avatar autora Trepera Stanislav | 11.6.2021
Vše v pořádku, rychlé doručení, sekačka super
J Avatar autora JANA | 9.6.2021
Skvelá komunikace, ochotní a milí ve skladu , výrobek mi dokonce smontovali pro pouzití (vyzinac travy), vrele doporucuju tohoto prozakaznicky orientovaneho obchodnika! JANA BRNO